Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:95113 kpl

Esittely

TERVETULOA KENNEL PEBARONIN KOTISIVUILLE!

 

Pebaronin kenneli löytyy kauniista kaakkois-suomesta Joutsenon Pulpilta, joka sijaitsee Imatran ja Lappeenrannan puolivälissä, noin 20 km molemmista. Lappeenrantaan Joutseno yhdistyi vuoden 2009 alussa, eli olemme Lappeenrantalainen nelihenkinen iloinen perhe.

Sain kennelnimen vuonna 2010, tavoitteena kasvattaa pienimuotoisesti terverakenteisia, hyväluonteisia labradorinnoutajia.

Tällä hetkellä kotona asuu neljä labradorinnoutajaa Loresho Barolo "Baro", Wildn'Beauty's Intensive Dolly "Viki", WildN'Beauty's Oh'My Clumsy Heart "Maisa" sekä Pebaron Flaming Star "Ella".

Lisäksi olen sijoittanut ruskean Pebaron Emmanuellen "Hippu" lähelle kotiamme Lappeenrantaan.

Koirieni kanssa harrastamme päivittäin lenkkeilyä sekä näyttelyissä käymme muutamia kertoja vuodessa. Tottelevaisuus ja taipparikoulutustakin harjoittelemme aina kun aika antaa periksi.

Itse taippari kokemusta, jopa aina NOME-kokeiluun asti minulla on koirani Peggyn kanssa. Kesäkuussa 2014 isä-Baro ja Tytär-Lori lähtivät ohjauksessani ns. tassu tassussa taippareihin, jolloin tytär sai paljon kokemusta sekä taippareiden parhaan hakuruutu-kunnian jättäen pupun metsään. Isä Baro taipui kun taipuikin NOU-1 tulokseen ja näin ollen hänestä tuli elämäni ensimmäinen FIMVA !!!. Syksyllä 2014 suoritimme Lorin kanssa taipparit tuloksella NOU-1. Toukokuussa 2015 starttasin taippareissa Maisan ja Bertan kanssa, Maisan mielestä vesi oli liian kylmää uitavaksi pidemmän matkaa ja Berttaa hakuruutu ei kiinnostanut. Kesäkuun lopulla vesi oli jo lämmennyt ja hakuruutukin tuntui mukavalta ja sain molemmille tuloksen NOU-1.

Metsätreenien välissä pidämme omia tottelevaisuuskoulutuksia ja käymme näyttelyissä :)

 

Toivottavasti viihdyt sivuillani!  Baropentuseisoo.jpg